Την αντίληψή της για το περιβάλλον επιβεβαίωσε εκ νέου την περασμένη Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου η δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου.

Όπως δημοσιεύει η τοπική ιστοσελίδα e-thessalia.gr στο τρίγωνο που σχηματίζεται πάνω από το πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, κόπηκαν δύο μεγάλα πεύκα από εργολάβο που ανέλαβε την εργασία για λογαριασμό του Δήμου. Όπως αναφέρεται, είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα από κατοίκους με αιτιολόγηση ότι τα δύο δέντρα τους έκρυβαν τη θέα προς τη θάλασσα.

“Θα τα δώσει να τα κάψει η ΑΓΕΤ”, σχολίαζαν καυστικά την είδηση κάτοικοι στον Βόλο, θίγοντας το μεγάλο ζήτημα της ρύπανσης στην πόλη από την καύση των σκουπιδιών.

 

Διαβάστε επίσης:

Στο Μαρμάρι Ευβοίας ο Δήμαρχος ξερίζωσε 90 αλμυρίκια για να μη συνωστίζεται ο κόσμος

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια