Υπέρ της χρήσης πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία τάχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Βαρτζόπουλος, παρά τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε το περιστατικό τραυματισμού γυναίκας στο Κουκάκι που πυροβολήθηκε εξ επαφής από τέτοια σφαίρα.

Ο πρώην γενικός γραμματέας συντονισμού της κυβέρνησης Σαμαρά μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio North 98.0 και δήλωσε ότι είναι «προφανώς υπέρ» της χρήστης πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία.

Μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι η χρήση πρέπει να γίνεται για την προστασία της έννομης τάξης, ορίζοντας την έννομη τάξη ως «προστασία της περιουσίας και της υγείας των πολιτών από αυτούς οι οποίοι την επιβουλεύονται». «Οι πλαστικές σφαίρες χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην γίνεται εδώ» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Έκανε και κριτική στην ΕΛ.ΑΣ., λέγοντας ότι δεν του άρεσε το ύφος των ανακοινώσεων της, καθώς το βρήκε «απολογητικό» και δεν καταλαβαίνει γιατί η ηγεσία της «ΕΛ.ΑΣ. θα πρέπει να απολογηθεί».

Πηγή: tvxs.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια