Εντυπωσιακά μεγάλη ήταν η συμμετοχή στο κάλεσμα της Κίνησης Πολιτών για την προστασία της Οίτης και των Ορειβατικών Συλλόγων Λαμίας και Άμφισσας, του Ομίλου Φίλων του Δάσους και του Συλλόγου Δρομέων «Τραχίνα» και στην πορεία  διαμαρτυρίας κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο βουνό του Ηρακλή.

Ανάμεσα στους πολίτες που στήριξαν την εκδήλωση αλλά και υποστηρίζουν τις θέσεις των διοργανωτών για ήπια οικοτουριστική ανάπτυξη μακριά από «φαραωνικά έργα» το πράσινο αποτύπωμα των οποίων είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με την καταστροφή που επιφέρουν, ήταν περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων.

Η πορεία ξεκίνησε από το διάσελο της Πάθενας και μέσω της διαδρομής Πάθενα– Αετός – Τούρλα – Βλιτοτσούμαρο ανέβηκαν στις κορυφογραμμές της Οίτης όπου σχεδιάζονται να μπουν οι ανεμογεννήτριες.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια