Μία πολύ σημαντική εθνική επιτυχία σημείωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος διακρίθηκε σε διεθνές τουρνουά «Ναυμαχίας».

Ο πολεμοχαρής πρόεδρος του κόμματος της Ελληνικής Λύσης φιλοδοξεί κάποια στιγμή να γίνει ο νέος Πάνος Καμμένος και να ζήσει το όνειρό του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Μέχρι τότε, όπως και το… είδωλό του που συνήθιζε να κάνει τον καμπόσο εκ του ασφαλούς, εκτονώνει τις προσωπικές του ανάγκες με μονταρισμένα βιντεάκια στο Twitter που δείχνουν πυραύλους να τορπιλίζουν τουρκικά πλοία.

Επίσης, συμμετέχει σε διεθνή τουρνουά «Ναυμαχίας» και είναι αλήθεια πως έχει πετύχει σημαντικές διακρίσεις. Η τελευταία ήρθε μόλις τις προηγούμενες ημέρες σε «διαβαλκανικό» τουρνουά, στο οποίο υπερασπίστηκε σθεναρά την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Το «Βελούδινο Σφυρί», όπως είναι το nickname του στις επιτραπέζιες ασκήσεις πολέμου, νίκησε τον Τούρκο αντίπαλό του, Χακάν Σουκούρ και «βυθίζοντας» με εντυπωσιακό τρόπο το σεισμογραφικό «Oruc Reis», που βρισκόταν από το Β4 έως το Ε4.

Γνωστό επιχειρηματικό πνεύμα ο κ. Βελόπουλος, που πρόσφατα πουλούσε τις ιδιόχειρες επιστολές του Ιησού, τώρα ετοιμάζει μία δική του έκδοση της «Ναυμαχίας» με ειδικό χάρτη της κυπριακής ΑΟΖ και της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. «Έλληνες εναντίον Τούρκων», όπως στο Survivor.

Επίσης, ο Έλληνας πολέμαρχος των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του πληκτρολογίου, ετοιμάζεται να περάσει και στο χώρο των video games, όπου παραδέχεται πως έχει μείνει πίσω. Υπάρχει, ωστόσο και εκεί πεδίο δόξης λαμπρό. Ιδιαίτερα τώρα που μία μερίδα ψεκασμένων Ελλήνων τον έβαλε στη Βουλή και έχει πολύ ελεύθερο χρόνο.

Άτομα του περιβάλλοντός του αναφέρουν πως έχει ξεκινήσει με pubg στο κινητό, όπου χρησιμοποιεί το όνομα “LittleJesusVelvet”, που συνδυάζει μαεστρικά τον αγαπημένο του τράπερ, Sin Boy, τις επιστολές του Ιησού που ουσιαστικά τον έβαλαν στη Βουλή, αλλά και το επίθετό του, για να μην ξεχνάει τις ρίζες του…

*Η Σαλαμάνδρα στο facebook

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια