Το Μουντιάλ βουτά στο αίμα

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ποζάρει με το παγωμένο χαμόγελο του στο φακό και μιλά για το ποδόσφαιρο που ενώνει τον κόσμο ευχόμενος για μια καλή διοργάνωση. Την ίδια στιγμή, “ξεχνά” την επίθεση στη Συρία και το αίμα που βρίσκεται στα χέρια του, αλλά φυσικά, και τις εμπορικές συναλλαγές του, όπως αυτές με τον πρίγκηπα της Σ. Αραβίας και αφορούν το πετρέλαιο.

Σκίτσο του Peter Brookes για τους Times της Παρασκευής 15/6.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X