Ακυρώθηκε συμφωνία για την ενοικίαση χώρου, με σκοπό να στεγαστεί επιχείρηση εστίασης, επειδή ο γιος της σπιτονοικοκυράς, που “είναι της εκκλησίας” το απαίτησε, όταν είδε τη γυναίκα που θα νοίκιαζε τον χώρο.

Για το περιστατικό ενημέρωσε αρχικά με ανάρτησή της η ίδια η Άντζι, στην οποία συνέβη το περιστατικό και στη συνέχεια δημόσια, με εκ νέου ανάρτησή της, η Άννα Κουρουπού δημοσιοποίησε το περιστατικό.

«Μετά από καιρό, μου δόθηκε μια ευκαιρία να κάνω ένα μαγαζί με φαγητά, πίτες και διάφορα που το λατρεύω, και συγχρόνως θα γλίτωνα από αυτό που ζω τώρα», γράφει μεταξύ άλλων η Angie, της οποίας τη δημόσια καταγγελία στο Facebook αναδημοσίευσε και το περιοδικό Antivirus.

Όπως λέει η γυναίκα, όλα είχαν συμφωνηθεί με την ιδιοκτήτρια και σκόπευε να πάει στην ΔΕΗ για να αλλάξει το όνομα στον λογαριασμό του ρεύματος, όταν ο γιος της ιδιοκτήτριας που, κατά την ίδια, «ασχολείται με την εκκλησία», μόλις την αντίκρισε πίεσε την μητέρα του να ακυρώσει τη συμφωνία. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει, η ιδιοκτήτρια με την οποία είχαν υπογράψει τα συμβόλαια την κάλεσε λίγο αργότερα και της είπε φανερά πιεσμένη: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι, συγγνώμη δεν μπορώ να δώσω το μαγαζί επειδή σε είδε εσένα. Τα ακυρώνω όλα».

Εδώ η ανάρτηση της Άννας Κουρουπού:

Είχε γίνει έκκληση για να βρεθεί τουλάχιστον νομική στήριξη και συμβουλευτική, αλλά όπως ενημερώνει με νέα ανάρτηση της η Άννα Κουρουπού, η Άντζι αποφάσισε να μην κάνει μήνυση ή αγωγή, μιας και το ακίνητο είναι στο όνομα της μητέρας του “θρησκευόμενου” άνδρα και η ίδια δεν επιθυμεί να ταλαιπωρήσει τη μητέρα περαιτέρω, καθώς υπάρχουν υποψίες κακοποίησης.

Αναλυτικά η νέα ανάρτηση:

Με πληροφορίες από avmag.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια