Με τη βία απώθησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ περίπου 150 συγκεντρωμένους από τον προαύλιο χώρο της στην Ευελπίδων, την ώρα που έφταναν, με εμφανή τραύματα, στον χώρο οι συλληφθέντες.

«Δεν φάγατε αρκετές χθες; Δεν σας έφτανε το χθεσινό μουνόπανα;», φώναζαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ στους συγκεντρωμένους.

Αφού τους έβγαλαν με τη βία, έκαναν χρήση χημικών.

Επίθεση των ΜΑΤ στην Ευελπίδων

Επίθεση δέχτηκαν πριν λίγα λεπτά οι συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων από δυνάμεις των ΜΑΤ.Δείτε το βίντεο και διαβάστε περισσότερα εδώ: http://net.xekinima.org/epithesi-ton-mat-sti-sygedrosi-allileggyis-2/

Gepostet von Ξεκίνημα – Διεθνιστική Σοσιαλιστική Οργάνωση am Montag, 18. November 2019

Στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων έχει συγκεντρωθεί από το πρωί πολύς κόσμος, δείχνοντας την αλληλεγγύη τους στους φοιτητές Ειρήνη Ε. και Ζήση Σ. που συνελήφθησαν αναίτια στα Εξάρχεια και τους φορτώθηκαν αναληθείς κατηγορίες, μετά από σχετικό κάλεσμα, αλλά και σε όλους τους συλληφθέντες.

*Από το Documento

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια