Πολύ θα ευχόμασταν να ήταν μια ακόμα «τρολιά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά στο ΣΚΑΙ το απογείωσαν εξυμνώντας την σύζυγο του πρωθυπουργού.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Γνωρίζαμε ότι αρκετά μέσα ενημέρωσης περιβάλλουν με τείχος προστασίας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την σύζυγό του. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το πώς «έθαψαν» τις εικόνες από τις στιγμές ανεμελιάς του ζεύγους στην Πάρνηθα.

Στο ΣΚΑΙ όμως πως τα πράγματα φαίνεται πως έχουν ξεφύγει. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σαββατοκύριακο Παρέα», ο Δημήτρης Καμπουράκης συζητούσε με τη Λένα Φλυτζάνη για τον ερχομό του εμβολίου και το γεγονός πως από τους πρώτους πολίτες που θα εμβολιαστούν είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά της συζύγου του.

Ο ενθουσιασμός φαίνεται πως συνεπήρε τους υπευθύνους της εκπομπής, γι αυτό κει έγραψαν στο «σούπερ» για την «υπέρκομψη Μαρέβα».

Δείτε το βίντεο

*Από την Αυγή

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια