Υποχρεωτική είναι από αύριο, Τρίτη,  και μέχρι τις 18 Αυγούστου η χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους πλοίων, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπο Στέλιος Πέτσας, την ώρα που η κυβέρνηση αυξάνει την πληρότητα των πλοίων.

Η εν λόγω απόφαση έρχεται ελάχιστες μέρες  μετά την κυβερνητική απόφαση -εν μέσω της έκρηξης των κρουσμάτων και παρά την περί του αντιθέτου εισήγηση της επιτροπής των επιστημόνων- για αύξηση του πρωτοκόλλου επιβατών στα πλοία ακτοπλοϊας από 60%  σε 80%.

Επίσης, ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε ότι παρατείνεται μέχρι 18 Αυγούστου, το μέτρο της μη επιστροφής στη χώρα των εργατών γης που εξέρχονται από την Ελλάδα.

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια