Η δήλωση του Σάββα Πούμπουρα περί δωρεάν εργασίας, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, στα social media, με τον κωμικό Θωμά Ζάμπρα να τρολάρει την δήλωση με εύστοχο τρόπο.

Στην ανάρτησή του στο instagram έφτιαξε ένα video διάρκειας 5 λεπτών, γράφοντας στην περιγραφή του: «Τα χω πει πριν τον Πουμπουρα. Ο Πούμπουρας έκλεψε σχεδόν λέξη προς λέξη την διάλεξη που χα κάνει στην ημερίδα “Φιλελεύθεροι και Ωραίοι” το 2017».

Μεταξύ άλλων απαντά στον Πούμπουρα: «ξέρεις τι skills σου προσφέρει το να βγάζει φωτοτυπίες», ενώ προέτρεψε χιουμοριστικά: «τάισε το παιδί με τριβή (σ.σ εργασιακή).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomas Zampras (@zabras)

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια