Δημήτρης Μητσοτάκης – Γρηγόρης Κλιούμης
-Κατρακύλες-

Live παρουσίαση δίσκου
19 Νοεμβρίου ΙΛΙΟΝ plus

–Guest αστέρι ο Σπύρος Γραμμένος– Extra guest ο Πάνος Φραγκιαδάκης (Χατζηφραγκέτα)

ΙΛΙΟΝ plus – live stage
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 10€ με μπύρα ή κρασί
Διεύθυνση: Κοδριγκτώνος 17
Τηλ. κρατήσεων: 210 88 10 602 

***Νέο single του Δημήτρη Μητσοτάκη με εκλεκτούς καλεσμένους τους Γρηγόρη Κλιούμη, Σπύρο Γραμμένο και Πάνο Φραγκιαδάκη! Φαλλοκρατικό

katrakiles

Δυο προικισμένοι τραγουδοποιοί, με σπουδαία θητεία και γαλόνια κερδισμένα στις γόνιμες μάχες του τραγουδιού, δύο παλιοί φίλοι και συνοδοιπόροι, παντρεύουν τα «θέλω» τους, γεννούν τραγούδια, μιλούν για το σήμερα και μέσα στις «κατρακύλες» αναζητούν την ελπίδα, το φως, το «δικαίωμα» μιας άλλης, πιο ανθρώπινης και όμορφης ζωής. Ο Δημήτρης Μητσοτάκης (τραγούδι, τύμπανα, κιθάρα) και ο Γρηγόρης Κλιούμης (τραγούδι, κιθάρες) κουβαλάνε την ακριβή σπορά τους από μπάντες που έγραψαν ιστορία στη σύγχρονη ελληνική σκηνή και ξανοίγονται σε νέους θερισμούς, «κερδισμένες» θάλασσες και ορίζοντες.

Τραγούδια για «αγάπες δίχως σώμα», γιατρικά στον «άδειο» και «μπάσταρδο» καιρό, ανάταση για όποιον «σκυφτός» αντικρίζει τα όσα μας κυκλώνουν.

Οι δυο τραγουδοποιοί παρουσιάζουν ένα ζωντανό πρόγραμμα βασισμένο στο νέο τους δίσκο με τον γενικό τίτλο “Κατρακύλες”, τραγούδια από την πολύχρονη πορεία τους μέσα σε δύο από τα σημαντικότερα ελληνικά ροκ συγκροτήματα των 90’s, τους Ενδελέχεια και τα Υπόγεια Ρεύματα αλλά και από την προσωπική δισκογραφία του Δημήτρη Μητσοτάκη με τους Ευδαίμονες. Μια βραδιά με ροκ εντάσεις και ποιητική διάθεση.

Μαζί τους ο Θανάσης Ζουρνής πλήκτρα και ο Θοδωρής Ντυλγέρης κιθάρα και μπάσο.

Ακούστε:

 

 

*Το cd Κατρακύλες κυκλοφορεί από το Ogdoo Music group σε όλα τα δισκοπωλεία και σε ηλεκτρονική μορφή στα iTunes & Spotify.

Πληροφορίες: info@goodheart.gr

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]