Στην πρώτη μετά τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Άλιμο, ο μέχρι πρότινος στηριζόμενος επίσημα από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, δημοτικός σύμβουλος, επανεκλεγείς, Χάρης Μέξας, επικεφαλής του συνδυασμού, “Ελληνική Αυγή“, στην Π.Η.Δ. τοποθέτησή του, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του και δήλωσε πως, από δω και στο εξής δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα και ότι οι δρόμοι τους χωρίζουν προς αντίθετες κατευθύνσεις.

Ο Μέξας σε εκδήλωση της τοπικής Νοτίων Προαστίων δίπλα στον Παναγιώταρο, ο οποίος προαναγγέλλει την χρυσαυγίτικη “βόλτα”-επίθεση στο Συνεργείο στην Ηλιούπολη.

Συνεχίζοντας, είπε ότι ανήκει στον Δεξιό χώρο, και συγκεκριμένα σ’ αυτόν της Πατριωτικής Δεξιάς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του και τους δημότες που τον τίμησαν με την ψήφο τους και του έδωσαν την ευκαιρία να βρίσκεται για δεύτερη συνεχή δημοτική περίοδο στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου της περιοχής.

Λίγο μετά, και δεδομένης της δήλωσής του ότι παραμένει στον χώρο της δεξιάς, σε ερώτηση του υπογράφοντος ποια είναι τα σχέδιά του για το “αύριο”, απάντησε πως, δεν έχει πάρει ακόμη κάποια τελική απόφαση σχετικά με αυτό, όμως, το γεγονός πως, το κόμμα της “Χρυσής Αυγής” δεν τον εκφράζει πια και ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους, είναι κάτι οριστικό και αμετάκλητο. Αυτό που έχει να κάνει από την επομένη, είναι να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών του και να εργασθεί με όλες του τις δυνάμεις για το καλό της πόλης.

*Αλιευμένο από το jailgoldendawn.com

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X