Ένα άρμα διαφορετικό από τα άλλα παρήλασε στο Καρναβάλι της Μακρακώμης Φθιώτιδας το περασμένο σαββατοκύριακο. Ένα άρμα αφιερωμένο στην «οδύσσεια» και το δράμα των προσφύγων που φτάνουν στην Ευρώπη- Φρούριο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάκρης έδωσε τη δική του απάντηση για το φλέγον ζήτημα της προσφυγικής κρίσης: «Το πρόβλημα ενός λαού οφείλει να αποτελεί πρόβλημα ολόκληρης της ανθρωπότητας».

Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάκρης στο Καρναβάλι Μακρακώμης Φθιώτιδας:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια