Την δεύτερη -μέσα σε τρεις ημέρες- απόπειρα τρομοκράτησης μαθήτριας μέλους της ΚΝΕ από φασιστοειδή στα Γιαννιτσά, καταγγέλλει το Συμβούλιο Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Φορώντας κουκούλες τα φασιστοειδή επιτέθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες στην μαθήτρια μέλος της ΚΝΕ, πιστεύοντας ότι θα καταφέρουν να τρομοκρατήσουν την ίδια και τους υπόλοιπους μαθητές, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συμβούλιο Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, που κάνει λόγο για νέα θρασύδειλη επίθεση φασιστών σε εκλεγμένη μαθήτρια πενταμελούς, μέλους της ΚΝΕ που ξεπερνά κάθε όριο.

«Η νεολαία των Γιαννιτσών και της Κεντρικής Μακεδονίας γνωρίζει πολύ καλά τον ρόλο αυτών των φασιστικών ομάδων. Χτυπούν και επιτίθενται μεμονωμένα σε αγωνιστές μαθητές, εργάτες ενώ στα αφεντικά κάθονται σούζα. Οι ίδιοι που με τόση μανία έδρασαν απέναντι σε εκλεγμένη μαθήτρια δεν έβγαλαν τσιμουδιά τους προηγούμενους μήνες στα Γιαννιτσά για τα προβλήματα των σχολείων, για το νομοσχέδιο – έκτρωμα του υπουργείου Παιδείας. Δεν τολμούν φυσικά να τα βάλουν με το οργανωμένο μαθητικό νεολαιίστικο και εργατικό κίνημα, γιατί ξέρουν ότι δεν θα μπορέσουν να σταθούν πουθενά όρθιοι», τονίζει το Συμβούλιο στην ανακοίνωσή του.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]