Εφαρμογές Συμβουλευτικής Ομηλίκων- Ομοτίμων .

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Ομηλίκων, γνωστό ως ΣΥ.ΚΕ.ΟΜ. γιορτάζει 20 χρόνια λειτουργίας. Δημιουργήθηκε το 1995 με πρωτοβουλία της καθηγήτριας κας  Μαλικιώση Λοΐζου και λειτουργεί στο πλαίσιο του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πρόκειται για την παροχή Συμβουλευτικώ Υπηρεσιών στο πλαίσιο του Πανεπιστημίου με αποδέκτες τους φοιτητές, οι  οποίοι βιώνουν μία σημαντική αλλαγή στη ζωή τους, όπως η είσοδος στο Πανεπιστήμιο.

Το ΣΥ.ΚΕ.ΟΜ., σας προσκαλεί λοιπόν να λάβετε μέρος  στην ημερίδα που διοργανώνει την Τετάρτη 29 Απριλίου, ώρα 13:00- 19:00μμ στην αίθουσα Δρακοπούλου (στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου ΑΘηνών), στάση μετρό και λεωφορείων: Πανεπιστήμιο.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και στο τέλος θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για διευκρινίσεις ή λεπτομέρειες επικοινωνήστε στο http://sykeom.ecd.uoa.gr/ ή στην ομάδα Συ.κε.ομ στο fb!

Ένα βίντεο αναφορικά με το ΣΥ.ΚΕ.ΟΜ., τις δράσεις και τις απόψεις όσων συμμετέχουν σε αυτό ως μέλη!

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]