Σε νέα ύψη φθάνει η θρησκοληψία και η άρνηση της κλιματικής αλλαγής στους Ρεπουμπλικανούς, με την πρώην γερουσιαστή της Μινεσότα, Μισέλ Μπάχμαν να καλεί μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής «Understanding the Times» τους Χριστιανούς πάστορες να διαβεβαιώσουν το λαό ότι η κλιματική αλλαγή δεν αποτελεί απειλή, εξαιτίας της υπόσχεσης που έδωσε ο Θεός στην Παλαιά Διαθήκη.

«Θα ενθάρρυνα τους πάστορες να αρχίσουν το κήρυγμα πάνω στο θέμα της κλιματικής αλλαγής και στην άποψη του Θεού πάνω σ’ αυτήν» δήλωσε η Μπάχμαν, προσθέτοντας: «Η συμφωνία αυτή εγκαθιδρύθηκε ανάμεσα στον Θεό και στον Νώε. Και αυτή η συμφωνία έλεγε ότι η αμαρτία ήταν τόσο μεγάλη στον κόσμο που ο Θεός έπρεπε να στείλει μια τιμωρία και στη συνέχεια να προσφέρει τη λύτρωση. Απ’ εκεί προήλθε ο Αβραάμ. Ο Θεός έστειλε ένα ουράνιο τόξο στον ουρανό σαν σημάδι της συμφωνίας και είπε ξεκάθαρα σε όλο τον κόσμο ότι δεν θα ξαναϋπάρξει Κρίση και Κατακλυσμός».

Η Μπάχμαν στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Τι είναι λοιπόν όλες αυτές οι απάτες με την κλιματική αλλαγή; Ισχυρίζονται ότι ο κόσμος θα πλημμυρίσει…Όμως ο Θεός λέει ότι δεν θα υπάρξει άλλος Κατακλυσμός».

Άλαλα τα χείλη των ασεβών!!!

*Από την Εφ.Συν.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]