Μητέρα – κόρη. Μπορεί στην εφηβεία η σχέση αυτή να γίνεται ανταγωνιστική, στις πιο μικρές ηλικίες ωστόσο κάθε κόρη θέλει να μοιάσει στη μαμά της. Και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!

Δείξε μου τη μάνα σου να σου πω ποιος είσαι! Είναι γεγονός ότι τα μικρά παιδιά έχουν σαν παράδειγμα τους γονείς τους και αναπτύσσουν μία σχέση σχεδόν μιμητική όταν βρίσκονται σε μικρή ηλικία.

Παρότι βέβαια και οι δύο γονείς έχουν εξίσου σημαντικό ρόλο στην ανατροφή των παιδιών, τα κορίτσια συχνά έχουν στραμμένα να μάτια τους στις μαμάδες τους, όταν πρόκειται για θέματα συμπεριφοράς. Ένα ρούχο που θα φορέσει η μητέρα τους και θα το ζηλέψουν, μία στάση σώματος, μία πόζα σε φωτογραφία, ένα βλέμμα, μία κουβέντα, είναι συμπεριφορές που συναντώνται συχνά σε κορίτσια μικρής ηλικίας -αλλά και μεγαλύτερης.

Στις παρακάτω φωτογραφίες λοιπόν απεικονίζεται η ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσουν τα κορίτσια με τις μαμάδες τους, προσπαθώντας να τις μιμηθούν. Σε ορισμένες περιπτώσεις βέβαια τα αποτελέσματα αντί για χαριτωμένα, θα μπορούσα να χαρακτηριστούν προβληματικά, καθώς οι μητέρες ωθούν τα παιδιά τους σε μικρομέγαλες συμπεριφορές, που μόνο καλό δεν κάνουν.

mum12

mum11

mum10

mum9


mum6

mum5

mum4

mum3

mum2

mum1

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]