Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα χτες στο Ατσαλένιο με πρωταγωνιστή έναν 52χρονο πατέρα και την 15χρονη κόρη του.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η κοπέλα μόλις είχε γυρίσει από το σχολείο και έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο. Ο πατέρας άρπαξε από τα χέρια το κινητό της κόρης του και διάβασε το μήνυμα που της είχε στείλει συμμαθητής της.

Στη συνέχεια άρχισε να χτυπά με μανία το κορίτσι με όλη του τη δύναμη, προφανώς επειδή δεν του άρεσαν όσα έγραφε στο κινητό ο συμμαθητής με αποτέλεσμα η μικρή να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο!

Η αστυνομία έφτασε λίγα λεπτά αργότερα και προσπάθησε να ξετυλίξει το κουβάρι του επεισοδίου, αλλά η σύζυγος και μητέρα της 15χρονης προσπάθησε να καλύψει τον άνδρα της, ωστόσο όταν συνήλθε η μικρή από τα χτυπήματα κατέθεσε στο νοσοκομείο τα όσα συνέβησαν μέσα στο σπίτι.

Ο 52χρονος πατέρας, αλβανικής καταγωγής, κρατείται και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος μέλους οικογένειας ανίκανο να αντισταθεί και ενδοοικογενειακή απειλή.

Ο πατέρας θα δικαστεί τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]