Ο Σταύρος Σιόλας

live

στο Black Duck Garden

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014, 9:30μ.μ.

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές φωνές της γενιάς του, ο Σταύρος Σιόλας που το 2006 ξεχώρισε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το υποβλητικό τραγούδι του «Της Άρνης το νερό»  (1ο βραβείο καλύτερου τραγουδιού και ερμηνείας), και που τον αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο στο τραγούδι «Χωρίς Εσένα», ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια στο ραδιόφωνο που συμμετείχε η Ελευθερία Αρβανιτάκη, έρχεται για πρώτη φορά στο «Black Duck Garden», την Πέμπτη 10 Ιουλίου, στις 9.30 μ.μ.

Στον ατμοσφαιρικό χώρο του «Black Duck Garden» θα ξεκινήσει ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια από το άλμπουμ ΔΙΟΔΙΑ μέχρι τον Μάνο Χατζιδάκι! Πρόκειται για ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στη χώρα του χειροπιαστού και του απτού, «εκεί όπου όλα συμβαίνουν»– την κομβική στιγμή που καλείσαι ν’ αλλάξεις ζωή, ταυτότητα, έρωτες, χρόνο, χώρα, παρόν… για να βιώσεις καθ’ οδόν την αλλαγή, που απλά συμβαίνει, φτάνει να τη θέλεις, αφού στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν ΔΙΟΔΙΑ.

ΔΙΟΔΙΑ

Φυσικά δε θα λείπουν αγαπημένα τραγούδια από το έντεχνο, λαϊκό και διεθνές ρεπερτόριο που όλοι θέλουμε να τραγουδήσουμε παρέα, όπως και το ξεχωριστό αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, ειδικά διαμορφωμένο για αυτήν τη βραδιά!

Μαζί με τον Λουκά Αγγελίνα στο πιάνο και τη Σοφία Μουλακάκη στο ακορντεόν, για ένα μόνο βράδυ, στα μέσα του καλοκαιριού,πάμε όλοι μαζί να περάσουμε ΔΙΟΔΙΑ και να τραγουδήσουμε ό,τι μας ενώνει!

Είσοδος ελεύθερη

Black Duck Garden – Athens City Museum bistrot
Παπαρρηγοπούλου 5-7,
 πλατεία Κλαυθμώνος, 10561, Αθήνα
Τηλ. 210 3252396
www.blackduckgarden.gr / info@blackduckgarden.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]