Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι της Ανδρίτσαινας, όταν διαπίστωσαν πως ένας ασυνείδητος πέταξε σε ένα γκρεμό, βάθους 60 μέτρων, τρία τσουβάλια που περιείχαν 18 κουτάβια!

Τα κουτάβια σώθηκαν χάρη στη μαρτυρία ενός κατοίκου που υποστήριξε πως είδε έναν άγνωστο άνδρα, που έφθασε στην περιοχή με ένα ασημί αγροτικό όχημα, να πετά σε ρέμα της Ανδρίτσαινας τσουβάλια. Ο μάρτυρας αρχικά θεώρησε ότι επρόκειτο για σκουπίδια ή μπάζα, όμως περνώντας από το σημείο άκουσε τα κλάματα των -σχεδόν νεογέννητων- κουταβιών. Πολύ σύντομα ειδοποίησε μια συγχωριανή του, και η ίδια, με τη σειρά της, ενημέρωσε τον Φιλοζωικό Σύλλογο Κρεστένων «Νοιάζομαι».

Το βίντεο του Συλλόγου «Νοιάζομαι» που δείχνει τη διάσωση των κουταβιών από το γκρεμό και δημοσιοποίησε το zoosos.gr:

Οι φιλόζωοι βρήκαν τα τρία τσουβάλια, μέσα στα οποία βρήκαν τα κουτάβια που ευτυχώς ήταν ζωντανά, με το ένα εξ αυτών να φέρει πιο σοβαρό τραύμα από τη ρίψη στο γκρεμό.

Τα 18 κουτάβια την Τρίτη μεταφέρθηκαν σε κτηνίατρο της περιοχής προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή τους, ενώ οι φιλόζωοι υπέβαλαν μήνυση κατά αγνώστου.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]