Ο Γιάγκος Χαιρέτης παίζει live στο αυτοδιαχειριζόμενο πάρκο Ναυαρίνου

Ο Χαιρέτης αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση μουσικού με γνησιότητα που σπανίζει. Λαουτιέρης από τους λίγους και τέκνο της Ανωγειανής σχολής μουσικών,  φημίζεται για τις συνθέσεις του που πατούν από τη μία γερά στην κρητική παράδοση, από την άλλη στη ροκ.

Μετρά σημαντικές συνεργασίας, έχοντας θητεύσει για χρόνια δίπλα στον Ψαραντώνη, ενώ είναι τακτικός συνεργάτης των Ψαρογιώργη και Αγγελάκα. Μαζί με τους Ψαρογιώργη, Αγγελάκα και Βελιώτη κυκλοφόρησαν το 2012 τον δίσκο “Όσο κι αν δέρνει ο άνεμος”.

Μαζί του το Σάββατο θα είναι οι μουσικοί Διονύσης Μακρής στο μπάσο και Δημήτρης Παντελιάς στο σαξόφωνο, ενώ θα παίξουν και guests. Το live θα ξεκινήσει στις 8 και έρχεται να προστεθεί ως ένα ακόμη ξεχωριστό event στις πολλές εκδηλώσεις που έχουν γίνει από το 2009, όταν έπαψε να είναι πάρκινγκ, μέχρι σήμερα.

 

 

giagkos2

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]