Σε συγκέντρωση και στην πορεία προς την τουρκική και την αμερικάνικη πρεσβεία ενάντια στην επέμβαση της Τουρκία στης Συρία καλεί στις 17:30 το απόγευμα στα Προπύλαια το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν.

Το κάλεσμα: 

Τα όπλα των Κούρδων μαχητών θα νικήσουν.

Όλοι – όλες το Σάββατο 19/10 στις 17:30 στην Συγκέντρωση στα Προπύλαια και στην πορεία προς την τουρκική και την αμερικάνικη πρεσβεία.

“Η συμφωνία Τραμπ – Ερντογάν” είναι μια συμφωνία, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας και της Αμερικής. Προβλέπει τον τερματισμό της τουρκικής πολεμικής επιχείρησης στην βορειονατατολική Συρία εφόσον οι κουρδικές δυνάμεις αποσυρθούν από την περιοχή και σε βάθος 32 χιλιομέτρων. Πρόκειται για μια συμφωνία δώρο στον εγκληματία πολέμου Ερντογάν, αφού θα του προσφέρει την “ζώνη ασφαλείας”, που επιθυμεί εδώ και μήνες.

Ούτε βήμα πίσω! Οι Κούρδοι μαχητές και οι Κούρδισσες μαχήτριες θα συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στον τούρκικο στρατό κατοχής μέχρι να νικήσουν.

Εμείς Κούρδοι πρόσφυγες στην Ελλάδα θα είμαστε στον δρόμο για όσο χρειαστεί, μαζί με έλληνες αγωνιστές και αγωνίστριες, με Τούρκους πολιτικούς πρόσφυγες, που διώκονται από την φασιστική κυβέρνηση της Τουρκίας, με κάθε άνθρωπο, που θέλει να ζήσει σε έναν κόσμο χωρίς πολέμους και βαρβαρότητα.
Η αλληλεγγύη, η ενότητα, η διαρκής αντίσταση είναι τα όπλα μας.

– Να αποσυρθούν τώρα τα επιτιθέμενα στα εδάφη της βόρειας Συρίας τουρκικά στρατεύματα

– Ζήτω η επαναστατημένη Ροζάβα

Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]