Ακόμα και ο γνωστός καλλιτέχνης δρόμου Banksy αναγκάστηκε να δημιουργήσει εντός σπιτιού και όσι στους δρόμους όπως μας συνηθίζει. Η καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έχει επηρεάσει και τον αγαπημένο καλλιτέχνη, ο οποίος δεν μπορεί πια να παρέμβει σε δημόσιους χώρους αλλά δεν το βάζει κάτω και δημιουργεί στον τοίχο του μπάνιου του σπιτιού του.

Και για να μοιραστεί το νέο του έργο με το κοινό, το ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram. Μια ομάδα σκανταλιάρηδων αρουραίων κάνει το μπάνιο μαντάρα.

 

Κάνουν κούνια στους μεταλλικούς κρίκους όπου κρεμάμε τις πετσέτες, τρέχουν πάνω σε ρολά χαρτιού υγείας, κρατάνε σημειώσεις για τις μέρες που περνούν με μαρκαδόρο στους τοίχους και κάνουν τη λεκάνη της τουαλέτας άνω κάτω.

Συνοδεύοντας την ανάρτηση των φωτογραφιών, ο Banksy έγραψε μία μόνο φράση: «Η γυναίκα μου μισεί το να δουλεύω απ’ το σπίτι». Προφανώς δνε είναι ό,τι καλύτερο να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μπάνιο με την ησυχία σου μέχρι να περιμένεις κάποιος να το μαζέψει και να το καθαρίσει.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X