Από εχθές στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια φωτογραφία και ένα βίντεο με έναν κουκουλοφόρο αντιεξουσιαστή να επιτίθεται σε έναν “κακόμοιρο ηλικιωμένο που είχε βγει να πάρει δώρο στο εγγονάκι του” με την επικεφαλίδα τρομολαγνείας: “Κουκουλοφόρος επιτίθεται σε πολίτη και τρέχει όταν εμφανίζεται αστυνομία”

Όμως ποιος είναι τελικά αυτός ο “κακόμοιρος ηλικιωμένος πολίτης” και τι δουλειά άραγε έχει με τον ασύρματο επικοινωνίας στα χέρια περιτριγυρισμένος από ολόκληρη διμοιρία;

Όπως όλα δείχνουν είναι όντως ασύρματος και όχι “ακουστικό βαρηκοίας” και ο άνθρωπος αυτός είναι της ασφάλειας και όχι ένας τυχαίος περαστικός που βγήκε για ψώνια.

Δείτε τις φωτογραφίες 


 

Πηγή: https://jodi.graphics/5411

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια