Την επιλογή τους ν’ αφήσουν λουλούδια στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου παραλίγο να πληρώσουν κάποιοι άνθρωποι που πήγαν στο σημείο που δολοφονήθηκε. Όπως καταγγέλλεται πέντε λεπτά μετά την επίσκεψή τους στο μνημείο, στο σημείο κατέφτασαν αφιονισμένοι αστυνομικοί της ομάδας Δράση, οι οποίοι τους αναζητούσαν.

Σύμφωνα δε με την καταγγελία οι αστυνομικοί σταμάτησαν να χαιρετίσουν κάτοικο στην περιοχή, η οποία είναι εκείνη που κατέθεσε για εξοστρακισμό το 2008 στο αστυνομικό τμήμα κι η οποία φέρεται να τους είπε: “Λίγα άτομα ήταν παιδιά και φαινόντουσαν ήσυχοι, αύριο έχετε το νου σας”.

Σημειώνεται ότι το μπαλκόνι της “γειτόνισσας” δε βλέπει καν στο σημείο δολοφονίας.

 

Η καταγγελία όπως δημοσιεύτηκε από τη σελίδα της Αναρχικής Ομάδας Ελευθεριακής Ανάβασης

 

Πριν λίγη ώρα πέρασαν λίγοι άνθρωποι για να αφήσουν αυτά εδώ στο μνημείο. Φώναξαν κι ένα σύνθημα. 5 λεπτά μετά σκάσανε…

Δημοσιεύτηκε από Αναρχική Ομάδα Ελευθεριακής Ανάβασης στις Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020

Διαβάστε επίσης:

Αποκλεισμό του μνημείου καταγγέλλει ο πρ. γυμνασιάρχης του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια