Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα στα Προπύλαια, όταν 40 περίπου άτομα επιχείρησαν να ανοίξουν πανό.

Οι αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν στους διαδηλωτές και έκαναν χρήση δακρυγόνων. Επίθεση από τους αστυνομικούς δέχτηκαν ακόμη και φωτορεπόρτερ.

Αρκετά από τα άτομα στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την επίθεση της αστυνομίας κινήθηκαν προς το Σύνταγμα.

Στη συνέχεια η αστυνομία προσήγαγε 7 άτομα.


Πηγή: Αυγή

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια