Από τη Δανία έρχεται μια ενδιαφέρουσα ιστορία που συνέβη αυτές τις μέρες.

Σύμφωνα με τη Συλλογική Σύμβαση των κατασκευών, οι οικοδόμοι όταν παραλαμβάνουν τις παλέτες με τα τούβλα που θα χρησιμοποιηθούν στις προσόψεις των οικοδομών, πληρώνονται έξτρα για να ξεχωρίσουν αυτά που δεν είναι καθαρά ή έχει αλλοιωθεί το χρώμα τους.

Σε μια μεγάλη οικοδομή στο Nærheden, ένα  προάστιο της Κοπεγχάγης, ο εργολάβος για καιρό αρνούνταν να καταβάλει τα χρήματα για το ξεχώρισμα των τούβλων, οπότε οι οικοδόμοι τα έχτισαν όλα με τρόπο έτσι ώστε τα πιο σκούρα να σχηματίσουν ένα τεράστιο σφυροδρέπανο που αποκαλύφθηκε μόνο όταν κατέβασαν τις σκαλωσιές.

Ο τοίχος είναι στην πρόσοψη της νεοανεγειρόμενης οικοδομής που θα στεγάζει ένα από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ της Δανίας και αναμένεται να μείνει για καιρό…

902

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια