Επίθεση των ΜΑΤ και αστυνομικών της ομάδας ΔΕΛΤΑ στον κόσμο που καθόταν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν μέχρι στιγμής 5 προσαγωγές και δύο τραυματισμένα άτομα.

Μάλιστα, η επίθεση της αστυνομίας ήταν προσχεδιασμένη, καθώς σύμφωνα με την κινηματική σελίδα Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη, έκλεισαν τα φώτα της πλατείας πρώτα και ύστερα επιτέθηκαν, χωρίς να κάνουν προηγουμένως κάποια σύσταση ή προειδοποίηση στον κόσμο που βρισκόταν στην πλατεία.

Ρίξανε χημικά στην πλατεία και στη συνέχεια οι Δελτάδες άρχισαν να κυνηγάνε τον κόσμο στα στενά, ξυλοκοπώντας τους, ενώ προχώρησαν και και σε προσαγωγές.

Μάλλον η ισχυρή σύσταση που έλεγε ο Χαρδαλιάς για την μη κυκλοφορία από τις 12 το βράδυ έως τις 6 το πρωί έχει γίνει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια