Τη φετινή Πρωτομαγιά θα τη θυμόμαστε για χρόνια, καθώς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, και παρά την καραντίνα, εργαζόμενοι και εργαζόμενες, σωματεία και συνδικάτα διαδήλωσαν τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας.

Κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, τα μέλη του ΠΑΜΕ διαδήλωσαν το πρωί στο Σύνταγμα στέλνοντας μήνυμα αγώνα σε όσους προετοιμάζουν το ζοφερό για τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες μέλλον.

Φωτογραφία του Chris Demetis 

 

Πορεία με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας πραγματοποίησαν και άλλα σωματεία και οργανώσεις από την Πανεπιστημίου προς το Σύνταγμα. Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη:

Απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη:

 

Απεργιακή πορεία πραγματοποίησαν το μεσημέρι και αυτόνομες και αναρχικές συλλογικότητες. Φωτογραφίες του arlekinos36 από το twitter:

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια