Εταιρεία που εδρεύει στο Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε την απόλυση εργαζομένου της, ο οποίος εμφανίζεται σε φωτογραφίες με άλλους ακροδεξιούς και ναζί οπαδούς του Τραμπ να εισβάλουν στο Καπιτωλίο πριν δυο ημέρες. Ο εν λόγω εργαζόμενος μάλιστα φορούσε κατά την επίθεση την μπλούζα με το σήμα της εταιρείας.

Η εταιρεία Navistar Direct Marketing σημείωσε σε ανακοίνωσή της: «Ενημερωθήκαμε πως υπάλληλό μας συμμετείχε στα επεισόδια στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου. Έπειτα από την ταυτοποίησή του μέσω φωτογραφικού υλικού ο εν λόγω υπάλληλος απολύθηκε. Παρόλο που υποστηρίζουμε το δικαίωμα όλων των εργαζομένων στην ειρηνική, νόμιμη άσκηση της ελευθερίας του λόγου, κάθε εργαζόμενος που επιδεικνύει επικίνδυνη συμπεριφορά που θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των άλλων δεν θα έχει πλέον ευκαιρία απασχόλησης στην εταιρεία μας»

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια