Να κάψει ζωντανή τη γυναίκα του επιχείρησε το βράδυ της Τετάρτης ένας 45χρονος στην Καλαμάτα.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο άνδρας περιέλουσε την 39χρονη γυναίκα του με βενζίνη και την πυρπόλησε, μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο κατοικούν.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Θάρρος», το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10:30 το βράδυ της Τετάρτης και το ζευγάρι διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και συνεχίζουν να νοσηλεύονται.

Στην ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ τους για προσωπικές διαφορές και ότι ο 45χρονος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Και οι δύο εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της πόλης, με τη γυναίκα να βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα.

*Από την Εφ.Συν.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια