“Είναι οι στιγμές που αναζητούμε να ζήσουμε με κάθε ευκαιρία συντροφιά με τους φίλους μας. Είναι οι στιγμές που τόσο πολύ μας έχουν λείψει αυτή τη περίοδο. Ένα τραγούδι που φτιάξαμε πριν πολλά χρόνια και αποφασίσαμε να “φρεσκάρουμε” με καινούριες ιδέες στην ενορχήστρωση και την μουσική”. Με αυτά τα λόγια προλογίζουν το νέο τους κομμάτι “Κάποιες Μεθυσμένες Βραδιές”, οι Προφίλ και μας ξυπνούν μνήμες απ’ το παρελθόν ενός κόσμου χωρίς πανδημία.

Το τραγούδι και το video δημιουργήθηκαν στον προσωπικό χώρο (studio) της μπάντας “με πολύ μεράκι και παρέα με πολλές μπύρες”, όπως αναφέρει.

“Ένα τραγούδι προπομπός του επερχόμενου 2ου δίσκου μας, αφιερωμένο σε όλους τους φίλους που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια”, σημειώνουν οι Προφίλ.

Και για όσους δεν τυγχάνει να τους γνωρίζετε να θυμίσουμε ότι οι Προφίλ είναι μία παρέα φίλων από το Παγκράτι που φτιάχνουν τραγούδια τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια.

Έχουν κυκλοφορήσει 1 promo l.p. το 2007 (Καλημέρα τυχερέ άνθρωπε), 1 demo το 2010 (Δεκέμβρης) και τον πρώτο τους ολοκληρωμένο δίσκο το 2015 (Αόρατα Παιδιά).

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν επιλέξει να κινούνται “υπογείως”, αλλά σε άμεση επαφή με το δυναμικό κοινό τους.

“Δυστυχώς η δύσκολη εποχή που ζούμε μας έχει στερήσει να κάνουμε αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ. Να οργανώνουμε live και να παρουσιάζουμε “ζωντανά” τα τραγούδια μας”, σημειώνουν.

Ο 2ος δίσκος τους πάντως δεν θ’ αργήσει κι ήδη έχουν δοθεί στη δημοσιότητα 5 single μέσω του site της μπάντας www.profil.band και του καναλιού τους στο youtube: aorata paidia.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]