Κλείνει λόγω καραντίνας η Α΄ Παθολογική-Ογκολογική Κλινική στο Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Άγιος Σάββας, καθώς εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού τόσο στο προσωπικό όσο και κυρίως σε ασθενείς, μεταξύ τους βαριά ογκολογικά περιστατικά, όπως και σε συνοδούς τους.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζόμενων στο νοσοκομείο Κώστας Καταραχιάς, οι συγκεκριμένοι εννέα ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Ο εντοπισμός κρουσμάτων τις προηγούμενες ημέρες είχε κινητοποιήσει άμεσα τους εργαζόμενους που είχαν ζητήσει το κλείσιμο του τμήματος από την Δευτέρα, αλλά αυτό τελικά έγινε δύο 24ωρα αργότερα, με αποτέλεσμα την διασπορά του ιού, όπως είπε.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια