Αντισυγκέντρωση υποστήριξης στους πρόσφυγες της Μόριας πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο (12/9) στο Κόμπουργκ της Γερμανίας.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που μας προώθησαν αναγνώστες, στη μια γωνιά της πλατείας βρίσκεται περίπτερο του φασιστικού κόμματος AFD, το οποίο τάσσεται συνεχώς κατά των προσφύγων και των μεταναστών και από την άλλη όλη η υπόλοιπη πλατεία είχε γυρίσει υποτιμητικά την πλάτη της στα μέλη του.

Οι κινητοποιήσεις αλληλεγγύης γίνονται κάθε Σάββατο και συνήθως υπάρχει μεγαλύτερη ακόμη προσέλευση.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι πρόσφατα μεγάλη κινητοποίηση για τους πρόσφυγες στη Μόρια έγινε και στη Δανία, με τους διαδηλωτές ν’ απαιτούν από την κυβέρνησή τους να πάρει μακριά από την κόλαση του καμπ στη Λέσβο όλους όσοι διαμένουν εκεί.

 

 

 

 

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]