Τα 30 χρόνια απουσίας της Λίβερπουλ από την πρωτιά στο πρωτάθλημα μπορεί να χαρακτηριστεί και… μια ολόκληρη ζωή. Το Bleacher Report δημιούργησε ένα εκπληκτικό video για να δείξει το τι μπορεί να «πέρασε» ένας οπαδός των «ρεντς»

Η Τσέλσι επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι κι έδωσε το δικαίωμα στη Λίβερπουλ να… ρίξει κόκκινο στην Premier League και να χριστεί πρωταθλήτρια μετά από 30 ολόκληρα χρόνια.

Το Bleacher Report δημιούργησε ένα animation στο οποίο απεικονίζεται η πορεία ενός οπαδού της ομάδας, ο οποίος το 1990 πήγαινε στο Άνφιλντ μαζί με τον πατέρα του αλλά στην πορεία τον «έχασε», είδε από τότε Μπλάκμπερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Τσέλσι και Λιντς να σηκώνουν την Premier League κι έφτασε το 2020 να έχει το δικό του γιο και να σηκώνει και πάλι τον τίτλο.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια