Λίγους μήνες μετά τη δήλωσή της στο… Βήμα Ορθοδοξίας ότι θα κοινωνήσει κανονικά, παρά τον κίνδυνο διάδοσης του ιού, η ηθοποιός Μαρία Σολωμού με νέα της συνέντευξη αυτή τη φορά δηλώνει την αντίθεσή της κατά του εμβολίου. Όπως ανέφερε, μάλιστα, γενικά είναι φοβική απέναντι στα εμβόλια ακόμη κι αν αυτά αφορούν την ιλαρά, ενώ στην περίπτωση που γίνει υποχρεωτικό για τα παιδιά ανέφερε πως θα μπει ανθρώπινα ασπίδα μπροστά από το δικό της ώστε να μη του το κάνουν.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνουν το εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ αρνητική για χίλιους πεντακόσιους λόγους που δεν θα τους πω”, σημείωσε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” του OPEN και πρόσθεσε: “Αν γίνει υποχρεωτικό για παιδιά, καλά εκεί θα γίνω ανθρώπινη ασπίδα εγώ, μπροστά, σκοτώστε με! Είμαι πολύ “περίεργη” με τα εμβόλια. Με φοβίζουν τα εμβόλια είτε είναι για Covid είτε είναι για ιλαρά.»

Πάντως, αναγνωρίζει τη χρησιμότητα του εμβολίου, τονίζοντας ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι, θα πρέπει να το κάνουν. «Γενικά εγώ θεωρώ ότι πρέπει να εμβολιαστούν οι άνθρωποι από μία ηλικία και πάνω που είναι ευπαθείς ομάδες, αυτοί που κινδυνεύουν ουσιαστικά και που είναι κάποιας προχωρημένης ηλικίας».

 

Διαβάστε επίσης:

Κι όμως το είπε: Η Μυρτώ Αλικάκη υποστήριξε πως υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια