Διαφήμιση κατά των εκτρώσεων «κοσμεί» το σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα από σήμερα και ευτυχώς έχει προκαλέσει την αντίδραση μεγάλης μερίδας της κοινής γνώμης που κάνει λόγο για Μεσαίωνα.

Στις διαφημίσεις λοιπόν υπάρχει μία κεντρική φωτογραφία με ένα έμβρυο που πλαισιώνεται από τις εξής τέσσερις ερωτήσεις…

  • Από την 18η μέρα κτυπά η καρδιά του;
  • Από την 8η εβδομάδα όλα τα όργανά του έχουν δημιουργηθεί;
  • Από την 42η μέρα ανιχνεύονται τα εγκεφαλικά του κύματα;
  • Από την 10η εβδομάδα νιώθει πόνο;

Και στο κάτω μέρος του γράφει: Διάλεξε τη Ζωή. Κίνημα υπέρ της Ζωής».

Το κίνημα κατά των εκτρώσεων είναι γνωστό ότι υπάρχει, αλλά η προώθηση που του δίνεται και δη σε μέσο μαζικής μεταφοράς της πρωτεύουσας είναι εξοργιστικό.

 

 

Διάβασε ακόμη:

Κατεβάζει από το Μετρό τις αφίσες κατά των αμβλώσεων ο υπ. Υποδομών μετά τις αντιδράσεις

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X