Μετά το μεγάλο κύμα αντιδράσεων, δεν ακυρώνονται τελικά στο νέο νομοσχέδιο τα υπο έγκριση διατάγματα προστασίας Αξιού και Ολύμπου. Την εξέλιξη έκανε γνωστή πριν λίγο ο βουλευτής του Μέρα 25 Κρίτωνας Αρσένης.

Μια ακόμη μικρή νίκη. Μετά την καταγγελία μας, δεν ακυρώνονται τα υπο έγκριση διατάγματα προστασίας Αξιού και Ολύμπου. #aposyre_to

Gepostet von Kriton Arsenis am Dienstag, 5. Mai 2020

 

Νωρίτερα αποχώρησε από τη Βουλή η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αρνούμενη όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας να νομιμοποιήσει τη διαδικασία.

Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη συζήτηση για το αντιπεριβαλλοντικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη (Video)

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια