Τον Αχιλλέα Μπέο επέλεξε το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου για το βραβείο του καλύτερου δημάρχου της Ελλάδας, με τη βράβευση να αναμένεται να λάβει χώρα στο τέλος της εβδομάδας, στο πλαίσιο της Γιορτής Μανιταριού Τρούφας στην Αργαλαστή Μαγνησίας και να γεννά ερωτηματικά για την επιλογή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του τοπικού thenewspaper.gr του Βόλου, στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθεί και πλήθος πολιτικών προσωπικοτήτων, αλλά και εκπροσώπων της κυβέρνησης και της Περιφέρειας. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, στο πρόγραμμα των τριήμερων εορτασμών αναφέρονται ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης.

Σε δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ του Βόλου, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου, Στέργιος Παπαϊωάννου υποστήριξε την επιλογή σημειώνοντας ότι «τιμούμε τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο για την μακρόχρονη προσφορά του στο Ινστιτούτο πριν ακόμα γίνει Δήμαρχος Βόλου και για το μεγάλο έργο που επιτελεί καθημερινά για την αναμόρφωση της πόλης του Βόλου».

Στην Ελλάδα οι “νεοφιλελεύθεροι” χρηματοδοτούνται από το κράτος. Εμείς… από εσάς !

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, η βράβευση θα λάβει χώρα το προσεχές Σάββατο, σε ειδική τελετή που θα ακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, της οποίας θα χοροστατήσει ο Αρχιεπίσκοπος Κατάρων, Μακάριος, ενώ στο πρόγραμμα της εκδήλωσης δεν αναφέρεται η βράβευση Μπέου. Ωστόσο, αναφέρεται πως μετά τη Θεία Λειτουργία, ο Προκόπης Παυλόπουλος θα βραβεύσει τον Αρχιεπίσκοπο Κατάρων, και ακολούθως, ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βραβεύσει τους χορηγούς του Ινστιτούτου.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια