Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε δύο μετανάστες έξω από τη δομή μεταναστών της Μαλακάσα, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο να καταλήξει λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Συγκεκριμένα, το βράδυ έξω από την δομή μεταναστών της Μαλακάσας, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας ένας οδηγός παρέσυρε δύο πεζούς, έναν 30χρονο άνδρα από το Κονγκό και μία 25χρονη γυναίκα από το Καμερούν που διέμεναν στη δομή και χωρίς καν να σταματήσει για να βοηθήσει τα θύματά του, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε από το σημείο.

Τα τραύματα του 30χρονου ήταν εξαιρετικά σοβαρά με αποτέλεσμα να καταλήξει ενώ η 25χρονη γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά και διενεργούνται αναζητήσεις από την Τροχαία για τον εντοπισμό και την σύλληψη του οδηγού.

*Φωτoγραφία αρχείου: Ορέστης Ηλίας

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια