Εννέα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη περιλαμβάνει ο κατάλογος των επιβεβαιωμένων ομιλητών του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Το Φόρουμ θα λάβει χώρα στις 5 με 8 Μαρτίου. Μεταξύ των ομιλητών θα είναι σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο, δεκάδες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ, πρέσβεις, οικονομικοί παράγοντες και τραπεζίτες, πρώην υπουργοί, καθώς ένα πλήθος δημοσιογράφων και αρθρογράφων του ομίλου Αλαφούζου και άλλων φιλικά προσκείμενων μέσων ενημέρωσης.

Ωστόσο, το πέμπτο κατά σειρά Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών θα είναι και… οικογενειακά προσκείμενο στον πρωθυπουργό αφού σε αυτό θα μιλήσουν ο ίδιος, η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόβσκι, η αδελφή του Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, ο ανιψιός του Κώστας Μπακογιάννης και η σύντροφος αυτού, Σία Κοσιώνη, η ανιψιά του Αλεξία Μητσοτάκη, η ξαδέλφη του Αντιγόνη Λυμπεράκη και ο σύντροφός της Πλάτωνας Τηνιός καθώς και ο βαφτισιμιός του πατέρα Μητσοτάκη, Κώστας Συνολάκης.

*Από το tvxs.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια