Ειδικότερα, δόθηκε παραγγελία από τον εισαγγελέα στη διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες του ηθοποιού, ο οποίος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού από 37χρονο επίσης ηθοποιό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης, υπήρξε μαθητής και συμπρωταγωνιστής του Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι αστυνομικοί θα λάβουν μέσα στην εβδομάδα καταθέσεις από το θύμα, τον φερόμενο δράστη αλλά και άλλους εμπλεκόμενους. Οι καταθέσεις θα διαβιβάσουν στον εισαγγελέα ο οποίος θα κρίνει αν υπάρχει αδίκημα για να ασκηθούν διώξεις.

Την ίδια ώρα, εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας που σχετίζεται με την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη έδωσε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας το μεσημέρι της Δευτέρας. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε εισαγγελική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητα δημοσιευμάτων για εμπλοκή τουλάχιστον τριών δομών ανήλικων προσφύγων που φέρεται να μετείχαν σε μαθήματα στο θέατρό του Δημήτρη Λιγνάδη, την περίοδο 2017-2018.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια