«Μυστήριο» με πτώση drone της Ελληνικής Αστυνομίας μεταφέρουν φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για «ένα από τα δύο υπερσύγχρονα drones που διαθέτουν κάμερες υψηλής ευκρίνειας» και παρακολουθούν ζωντανά την κατάσταση στους δρόμους και την ευρύτερη περιοχή, το οποίο έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το μεσημέρι της Τρίτης, ένα από τα δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη της αστυνομίας, που είναι εξοπλισμένο με κάμερες υψηλής ευκρίνειας και στέλνει Online εικόνες στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, έπεσε, με τις ίδιες πληροφορίες να υποστηρίζουν πως την πτώση του καλύπτει «μυστήριο.

Μάλιστα, η πτώση κινητοποίησε το δεύτερο drone, ώστε να εντοπιστεί και να το μαζέψουν αξιωματικοί της αστυνομίας, οι οποία και φέρονται να έχουν αναλάβει να συγκεντρώσουν στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη κατά την πτώση του.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως οι ίδιες πληροφορίες μεταδίδουν πως το drone έχασε το σήμα, δηλαδή απομακρύνθηκε παραπάνω από τα όρια πτήσης του, με αποτέλεσμα να πέσει. Όπως αναφέρεται, διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πτώσης.

*Αλιευμένο από το thepressproject

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια