Δήλωση υπέρ της κινητοποίησης των εργαζομένων της Amazon, οι οποίοι απεργούν ανήμερα της Black Friday σε όλο τον κόσμο, δημοσίευσε στον λογαριασμό του ο Μπέρνι Σάντερς. Ο Αμερικανός γερουσιαστής και υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, τόνισε πως το κόμμα του όταν πάρει την εξουσία, θα πρέπει να βάλει τέλος σε φαινόμενα εκμετάλλευσης των εργαζομένων, όπως αυτά που λαμβάνουν χώρα στα τμήματα της Amazon.

“Στέκομαι δίπλα στους εργαζόμενους της Amazon, οι οποίοι διαδηλώνουν σε όλο τον κόσμο σήμερα. Η Amazon είναι ιδιοκτησίας ενός εκ των πλουσιότερων ανθρώπων στη γη και κατέβαλε πέρσι ΜΗΔΕΝ δολάρια στους ομοσπονδιακούς φόρους εισοδήματος. Οι εργαζόμενοι δεν θα έπρεπε να αγωνίζονται για τους χαμηλούς μισθούς και τις επικίνδυνες συνθήκες εργασίας (σ.σ εννοεί ότι θα έπρεπε να είναι κεκτημένα ο αξιοπρεπής μισθός για τον εργαζόμενο και οι ασφαλείς συνθήκες εργασίας). Όταν βρεθούμε στον Λευκό Οίκο, αυτό είναι το είδος απληστίας που πρέπει να τελειώσουμε”.

Η ανάρτηση του Μπέρνι Σάντερς

Διάβασε ακόμη:

Γερμανία: Εργαζόμενοι της Amazon απεργούν στην Black Friday

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια