Σήμερα η κοινή συνέντευξη τύπου ΟΛΜΕ και επιστημονικών ενώσεων για τα νέα ωρολόγια προγράμματα – Συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή και πορεία προς τη Βουλή από τη Συνέλευση Αγώνα

Με μεγάλο ενδιαφέρον για την εκπαιδευτική κοινότητα αναμένεται η κοινή συνέντευξη τύπου της ΟΛΜΕ με τις επιστημονικές ενώσεις για τα νέα ωρολόγια προγράμματα και την «αποπομπή» των μαθημάτων Καλλιτεχνικής Παιδείας και Κοινωνικών Επιστημών από τα Λύκεια.

Η ΟΛΜΕ διαπιστώνει «αδιέξοδο» στην τελευταία συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, καθώς απουσιάζει η διάθεση για οποιαδήποτε διορθωτική κίνηση, ενώ η ομοσπονδία εκτιμά ότι σχεδόν στο σύνολό τους οι εκπαιδευτικοί των πληττόμενων κλάδων αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της ανεργίας και της διαθεσιμότητας.

Η συνέντευξη τύπου της ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΟΛΜΕ (Ερμού και Κορνάρου 2, 6ος όροφος ) στις 13.00.

Παράλληλα, ενισχύεται η πρωτοβουλία της Συνέλευσης Αγώνα, με παρουσία των εκπαιδευτικών στο κιόσκι της πλατείας Κοραή (Προπύλαια). Για σήμερα στις 11.00 είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση στήριξης, ενώ στις 18.00 η Συνέλευση Αγώνα καλεί σε συλλαλητήριο στο ίδιο σημείο, με την πορεία να καταλήγει στη Βουλή.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι το πανελλαδικό συλλαλητήριο της ΟΛΜΕ μετατέθηκε για την Παρασκευή (ώρα 14.00).

*Από το alfavita.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια