Καταιγιστικός ήταν κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή ο Θανάσης Παφίλης και τη συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο. Με άμεσο λόγο αποδόμησε την κυβερνητική επιχειρηματολογία για την κατάργηση του 8ωρου, συμφωνώντας ότι είναι πράγματι παρωχημένο, δεδομένου ότι θεσπίστηκε πριν 101 χρόνια, υπογραμμίζοντας όμως ότι η πρόταση της κυβέρνησης είναι ακόμη πιο οπισθοδρομική. “Το νέο και ζητούμενο είναι σήμερα είναι τουλάχιστον 7ωρο-5ήμερο-35ωρο”, σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Και για τους κυβερνητικούς βουλευτές που διαφωνούν, υπάρχει λύση:

“Να σας βάλουμε να δουλέψετε στη ΛΑΡΚΟ 78 ώρες, οι μισοί θα πεθάνετε. Να σας πάμε στα αμπάρια, 78 ώρες τη βδομάδα, να δούμε πόσο καλά θα περάσετε. Αυτή είναι η πρόοδος που ευαγγελίζεστε.”

Ολόκληρη η τοποθέτηση στο βίντεο που ακολουθεί:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια