Στην κορυφή του Ολύμπου, του πιο ψηλού βουνού της Ελλάδας έφτασε ο Μάριος Γιαννάκου έχοντας στην πλάτη του φοιτήτρια με κινητικά προβλήματα, πραγματοποιώντας έτσι το όνειρο της 22χρονης Ελευθερίας.

Ειδικότερα, ο Μάριος Γιαννάκου στις 09.02 το πρωί έφτασε στην ψηλότερη κορυφή της Ελλάδας, κουβαλώντας στην πλάτη του με ένα ειδικά τροποποιημένο σακίδιο την Ελευθερία.

Ο ίδιος έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Για μένα όλοι οι αγώνες του κόσμου, τα μετάλλια και οποίες διακρίσεις μέχρι τώρα είναι πολύ λίγα μπροστά σε αυτόν τον σκοπό. Ευχαριστώ πολύ την Ελευθερία που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να μου υπενθυμίζω αυτό που ξεχνάμε όλοι μας συχνά: ότι την ζωη πρέπει να την ζούμε χωρίς φόβο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αληθινό από το όνειρο! H Ελευθερία είναι το πρώτο άτομο με αναπηρία στην Ελλάδα που ανέβηκε τόσο ψηλά!»

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αληθινό από το όνειρο —————————————————- 09:02 π.μ φτάσαμε στην κορυφή της Ελλάδας μαζί με την Ελευθερία και την ομάδα μας . 🇬🇷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marios Giannakou (@marios_giannakou) στις

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια