«Όχι στην καύση των σκουπιδιών» βροντοφώναξαν χθες οι μαθητές, οι νέοι καθώς και άλλοι πολίτες του Βόλου, στο συλλαλητήριο, που διοργανώθηκε κατά της καύσης των απορριμμάτων και της δημιουργίας εργοστασίου παραγωγής srf απ΄τον Δήμο Βόλου.

Με δυνατή φωνή, πανό, πλακάτ με περιβαλλοντικά μηνύματα, μαθητές, νέοι, γονείς, εκπαιδευτικοί, μέλη συλλόγων και συλλογικοτήτων διατράνωσαν την αντίθεσή τους στη καύση των απορριμμάτων και ζήτησαν από τους αρμόδιους φορείς να λάβουν μέτρα. Τόνισαν, ότι μάχονται για ένα καλύτερο περιβάλλον για καθαρό αέρα κι ελεύθερα νερά.

Από τα συνθήματά τους δεν έλειψαν κι αυτά που έβαζαν στο …κάδρο τους αρμόδιους, όπως τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέας Μπέο και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, αλλά και την τσιμεντοβιομηχανία η οποία καίει rdf.

Photo: Νίκος Μπαρπάκης

 

Photo: Νίκος Μπαρπάκης

*Αναδημοσίευση από το magnesianews

 

Διαβάστε επίσης:

Τα κέρδη των τσιμεντοβιομηχάνων πάνω από την υγεία των πολιτών

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια