Άφησε την τελευταία του πνοή στο διαμέρισμα του, όπου ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες, αφού η κυβέρνηση του είχε κόψει το επίδομα αναπηρίας. Πρόκειται για τον 57χρονο Έρολ Γκράχαμ που, σύμφωνα με τον Guardian, η ιστορία του έφτασε μέχρι και το κοινοβούλιο της Μεγάλης Βρετανίας, όπου βουλευτές ζήτησαν να γίνει ανεξάρτητη έρευνα για την υπόθεση.

Ο Έρολ Γκράχαμ αδυνατούσε πλέον να σιτιστεί για οικονομικούς λόγους. Ζύγιζε μόλις 30 κιλά και τρεφόταν κονσέρβες ψαριών που είχαν λήξει. Βρέθηκε νεκρός από δικαστικούς επιμελητές που έσπασαν την πόρτα του σπιτιού του στο Νότινγχαμ.

Συγγενής του (η νύφη του), σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror,  έχει ξεκινήσει δικαστικό αγώνα για να αποδοθούν οι ευθύνες για την τραγωδία του Γκράχαμ.

*Αλιευμένο από τον Ημεροδρόμο

 

Διαβάστε ακόμη:

Εκτορ Μπεγερίν: Ο Ισπανός δεξιός μπακ της Άρσεναλ είναι αριστερός

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X