Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι πρώτες αεροδιακομιδές ασθενών με κορονοϊό από το νοσοκομείο της Καβάλας στην Αθήνα, γεγονός που επιβεβαιώνει τις γεμάτες ΜΕΘ και την ασφυκτική κατάσταση στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του tvxs.gr, πρόκειται για τρεις ασθενείς από τη Δράμα, για τους οποίους δεν κατέστη δυνατή η εύρεση κλινών σε άλλο νοσοκομείο της Βόρειας ή της Κεντρικής Ελλάδας, και ως αποτέλεσμα, μεταφέρθηκαν από το νοσοκομείο της Καβάλας στην Αθήνα με C130, ώστε να νοσηλευτούν σε νοσοκομεία της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός», «Σωτηρία» και «Αττικόν».

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως από το ρεπορτάζ του tvxs.gr προκύπτει ότι το αεροπλάνο που νοικιάστηκε αρχικά για τον συγκεκριμένο σκοπό κρίθηκε ακατάλληλο, καθότι οι ειδικές κάψουλες για τη μεταφορά ασθενών που έχουν προσβληθεί από κορονοϊό, δεν χωρούσαν από τις πόρτες.

Αλλά αυτό δεν είχε προβλεφθεί όταν νοικιάστηκαν από την Πολιτική Προστασία. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, χρησιμοποιήθηκε αεροπλάνο του στρατού.

Οι φωτογραφίες από το ekabnews

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια